Managed hosting door True

XP3.2 Quest Pro gsm kan tegen een stootje

Sonim introduceert de XP3.2 Quest Pro gsm, een mobiele telefoon die waterproof is en bestand tegen stof. Het apparaat beschikt over een onverwoestbaar display van krasvast en drukbestendig Gorilla glas.

De nieuwste, volgens leverancier Sonim, onverwoestbare gsm-telefoon XP3.2 Quest Pro kent extreme duurzaamheid en overleeft een val van twee meter hoogte op beton. Het apparaat werkt extra lang zonder opladen (gesprekstijd tot achttien uur), kan worden ondergedompeld in water, werkt bij temperaturen tussen -20° C en +55° C en is ook niet gevoelig voor grote stofhoeveelheden.bedekken; en verdwaal nooit met A-GPS

De vormgeving van de XP3.2 Quest Pro maakt het de ideale keuze voor actieve gebruikers in elke omgeving - op de skipiste, op een bouwterrein, op een booreiland of bij het beklimmen van een rotswand. En net als alle Sonim mobiele telefoons is de XP3.2 Quest Pro getest volgens de strikte Rugged Performance Standard (RPS), ontwikkeld om de hoogste standaard voor mobiele telefoons in extreme condities en met minimale toegang tot stroom te waarborgen.

De XP3.2 Quest Pro voldoet volledig aan de militaire MIL-810G certificering, die aantoont dat het toestel bestand is tegen vochtigheid, zout, schokken en hitte. De telefoon is voorzien van een 2 Megapixel camera met ingebouwde flitser, assisted gps, zaklamp, FM radio, uitbreidbaar geheugen tot 2 GB, uitgebreide Java applicaties zoals Trimble Outdoors, amAze GPS navigatie, SonimMail en voorbereid voor een aantal andere bedrijfsklare applicaties, een Opera Mini WAP browser en Bluetooth.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb sinds een half jaar een XP3.20 en ben niet laaiend enthousiast. Het is een log en groot toestel. De toesen en bediening zijn goed, maar na verloop van tijd voelen de toetsen wat wiebelig en los aan. De bijgevleverde software is echt - Total Crap - dus reken daar niet op. Het toestel op zich doet wat het moet doen - het is stofdicht, waterdicht en kan echt tegen een stootje. Er zijn echter betere, wat handzamere modellen die je wel zonder al te veel problemen bij je kunt dragen. Ik zou niet nog een keer dit toestel kopen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.