Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Riverbed breidt Steelhead Mobile uit

 

Riverbed Technology introduceert nieuwe mogelijkheden voor de Steelhead Mobile. Zowel grote als kleine organisaties kunnen nu op kosteneffectieve wijze gebruikmaken van mobiele wan-optimalisatie. Bovendien is de schaalbaarheid vergroot, de performance-snelheid verbeterd en is de oplossing eenvoudiger in gebruik.

Riverbed komt met de Steelhead Mobile Controller - Virtual Edition (SMC-VE) en biedt grotere capaciteit voor de Steelhead Mobile Controller (SMC) en verbeterde responstijd. Organisaties kunnen deze nieuwe oplossing inzetten en mobiele medewerkers voorzien van bedrijfsbestanden en applicaties. Dit met een performance zoals op een lokaal netwerk.

Met de introductie van SMC-VE maakt Riverbed ‘enterprise-grade'-acceleratie toegankelijker voor midden- en kleinbedrijven. Bovendien is het voor grotere organisaties met slechts een kleine groep mobiele werkers mogelijk om de Steelhead Mobile kosteneffectief uit te rollen.

SMC-VE is een virtueel pakket dat kan worden uitgerold op het Riverbed Services Platform (RSP). Dit is een virtueel platform op de Steelheads. Op dit platform kunnen klanten tot vijf additionele diensten en applicaties binnen een beveiligde omgeving laten draaien. Door SMC-VE te implementeren binnen RSP, beschikken organisaties over dezelfde voordelen als met de Steelhead Mobile, zonder dat hiervoor additionele hardware nodig is. Het is mogelijk om minimaal tien Steelhead Mobile-licenties aan te schaffen, met een maximum van honderd.

Voor organisaties met een grotere hoeveelheid mobiele werkers is de licentiecapaciteit van de appliance-gebaseerde SMC juist vergroot. Waar voorheen ruimte was voor 2000 licenties, kunnen organisaties nu 4000 licenties benutten zonder extra hardware aan te schaffen.

Naast de SMC-VE en de grotere capaciteit van de SMC, biedt Riverbed ook ondersteuning voor Lotus Notes applicatie-acceleratie voor mobiele werkers. Riverbed is naar eigen zegge de enige leverancier die deze mogelijkheid biedt. Deze ondersteuning verbetert de snelheid waarmee mobiele werkers toegang hebben tot grote documenten in bijlagen van e-mail en daarnaast verloopt het kalenderbeheer aanzienlijk sneller. De verbeteringen bevorderen de samenwerking tussen remote locaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3000978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.