Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Facebook 1.5 voor Blackberry

 

Facebook 1.5 is per direct beschikbaar voor de Blackberry smartphones. Facebook 1.5 for Blackberry smartphone gaat een stap verder dan browsertoegang en stuurt berichten automatisch door naar de Blackberry.

Sinds de lancering in oktober 2007 is de Facebook-applicatie voor Blackberry-smartphone populair. Momenteel zijn er wereldwijd bijna vijf miljoen actieve gebruikers. Met de introductie van Facebook 1.5 for Blackberry smartphone kunnen nog meer mensen de applicatie gebruiken. Naast het Engels ondersteunt de applicatie nu ook Nederlands, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Pools, Russisch, Tsjechisch, Traditioneel/eenvoudig Chinees, Japans en Koreaans.

Gebruikers kunnen met Facebook 1.5 for Blackberry smartphone hun Facebook-contacten benaderen en beheren, en deze synchroniseren met hun Blackberry-adresboek. Berichten en statusupdates van Facebook worden ook naar de Blackberryne verstuurd en in de applicatie weergegeven in een Instant Messaging-lijst. Ook verschijnen ze in de berichtenlijst. Met de geïntegreerde Blackberry-zoekmogelijkheid kunnen gebruikers hun Facebook-contactenlijst en -informatie eenvoudig doorzoeken.

Facebook 1.5 for Blackberry smartphone gaat een stap verder dan browsertoegang en stuurt berichten automatisch door naar de smartphone. Gebruikers kunnen foto's maken, deze met teksten en tags uploaden op de site, vrienden snel en eenvoudig uitnodigen, fotoalbums aanmaken en onderweg hun status updaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2944484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×