Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemens Gigaset alles-in-één VOIP-telefoon

 

De nieuwe compacte voice-over-ip telefoon is volgens Siemens Gigaset geschikt voor de kleinzakelijke markt. Het geluid is met zijn hd-kwaliteit zo helder, dat "het lijkt alsof je gesprekspartner in de kamer naast je staat."

Eind maart verschijnt de Siemens Gigaset DE380IPR, een bedrade voip-telefoon met hd-geluidkwaliteit. Volgens de fabrikant is het een compact bureautelefoon die geschikt is voor de kleinzakelijke markt. Hij is uitgevoerd met een luidsprekerfunctie, sneltoetsen en handige instellingen zoals conference calls en call forwarding.

Het toestel heeft een ingebouwde router dat gemakkelijk en snel de internetverbinding in werking stelt. Daarnaast beschikt hij volgens de leverancier over een innovatie waarmee telefoongesprekken zo helder zijn dat "het lijkt alsof je gesprekspartner in de kamer naast je staat." Daarvoor moet de telefoon van die gesprekspartner dan wel over hetzelfde High definition sound performance (HDSP) beschikken.

De encryptiefunctie van de telefoon zorgt voor beveiligde telefoongesprekken via TLS-standaarden (Transport Layer Security) en SRTP-standaarden (Secure Real-Time Transport Protocol). Met het extra grote nummerdisplay zie je daarnaast makkelijk en snel ziet wie er belt. Naast de 12 numerieke toesten zijn er ook nog 5 toetsen op de in te programmeren toetsen op de telefoon. Hierdoor kan iedereen de telefoon aanpassen aan zijn persoonlijke wensen en gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2898082). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×