Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Good Technology biedt EMM op Windows 10

 

Good kondigt Windows support aan als uitbreiding van de mobiele cross-platform collaboration-mogelijkheden (enterprise mobility management - emm) en ondersteuning van beveiligde web-apps.

Good Technology presenteerde een beveiligde oplossing voor Windows web-apps tijdens het Good Exchange Cyber Security Summit in Londen. Daarnaast kondigde de organisatie de uitbreiding van zijn enterprise mobility management (emm)-oplossing aan. Nu de grens tussen laptops en tablet verder vervaagt - zeker na de recente release van Windows 10 - willen organisaties hun emm-oplossingen verder uitbreiden op meerdere platforms en verschillende devices.

Om gebruikers eenvoudiger te ondersteunen, zoeken bedrijven naar een kant-en-klare oplossing om zowel collaboration als web-apps op een veilige manier te implementeren op diverse devices. Om tegemoet te komen aan deze it-vraag ondersteunen Good Work (Good’s beveiligde e-mail- en collaboration-applicatie) en Good Access (Good’s beveiligde browser) Windows 8.1 en op een later moment ook tablets en laptops.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5629495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×