Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Levenslang leren met kennis-platform Icttrainingen

 

E-learning-aanbieder Icttrainingen.nl biedt een nieuwe life long learning-methode. In plaats van het afnemen van losse trainingen, kunnen organisaties een abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijgen ict’ers onbeperkte toegang tot een breed aanbod van it-trainingen, video’s en e-books. Er is op dit moment een abonnement voor it-professionals en een abonnement voor software ontwikkelaars.

Icttrainingen.nl biedt organisaties en ict-medewerkers de mogelijkheid om continu te bouwen aan hun ontwikkeling. In plaats van het afnemen van losse trainingen, kan men via een abonnement beschikking krijgen tot trainingen en andere leermethodes.

Volgens de e-learning-aanbieder hebben ict-afdelingen behoefte aan een stevig kennisfundament en dienen ict’ers hun vakkennis doorlopend up-to-date te houden. ‘Hiervoor is onbeperkte toegang tot kennis en trainingen eerder noodzaak dan luxe.’

Twee type abonnementen

Icttrainingen.nl biedt twee typen abonnementen aan. Eén daarvan is gericht op it-professionals, zoals systeembeheerders, system engineers, helpdesk-medewerkers en netwerkbeheerders. Het andere abonnement is bedoeld voor software ontwikkelaars.

Binnen de abonnementen worden volledig ingerichte LiveLabs geleverd voor beheerders en complete projecten voor ontwikkelaars. Daarmee moet praktijk-ervaring worden opgedaan. Daarnaast is er een it-video-kennisbank met meer dan dertienduizend video’s en een e-book-bibliotheek met meer dan zestienduizend titels. Dit alles gemaakt door gecertificeerde docenten.

De maandelijkse prijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit bedrag zal daardoor liggen tussen de 60 en 129 euro per maand.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5629060). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×