Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infostrada biedt meer Vixy-diensten

 

Infostrada breidt zijn videodiensten met deelname in het videomanagementplatform Vixy verder uit. Dit veelzijdige platform stelt uitgevers en eigenaren van videocontent in staat hun video’s op een professionele manier te beheren, publiceren, analyseren en vercommercialiseren.

Vixy biedt de mogelijkheid zijn videoplayer te verrijken met advertising, interactieve en conversie verhogende elementen; van een ‘eenvoudige’ bestelknop, tot leadgeneratieformulieren. Het softwarebedrijf ontwikkelt naast het videomanagementplatform ook white label videokanalen, met als basis het krachtige en betrouwbare videomanagementsysteem. Vixy werkt zowel op desktops, mobiele apparaten en tablets als TV set-top boxes.

De activiteiten van Vixy sluiten goed aan bij Infostrada’s volledige end-to-end oplossing Timessquare, dat (premium) contenteigenaren onder meer Vod, Catchup TV, Livestream en Restart TV features biedt. De krachtenbundeling - de technische infrastructuur, de development afdeling, het uitgebreide salesnetwerk van Infostrada en de specifieke expertise van Vixy - stelt beide partijen in staat een nog bredere markt te faciliteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5631391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×