Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Communiceren met ORing Wlan Access Points

 

Koning & Hartman levert een breed pakket aan wireless access points van ORing Networking Solutions, voor onder meer zware industriële applicaties, buitengebruik, of in logistieke toepassingen zoals magazijnen waar bijvoorbeeld werkbonnen draadloos naar een heftruck gestuurd worden.

Om continu, via bekabeling of volledig draadloos, over data te kunnen beschikken heeft ORing Networking Solutions naast de bekende industriële ethernet switches een breed pakket aan wireless access points ontwikkeld. Deze zijn onder andere te gebruiken in logistieke toepassingen.

De wlan access points zijn leverbaar in robuuste behuizingen en daardoor geschikt voor zware industriële applicaties of voor buitengebruik. De ze ondersteunen de WiFi-standaard IEEE 802.11 b/g/n. Afhankelijk van de applicatie kan de gebruiker kiezen voor DIN-rail uitvoeringen, IP-67 uitvoeringen met waterdichte, stofvrije connectoren en eveneens EN-50155 wlan acces point gecertificeerde versies speciaal voor buitengebruik vooral in rail applicaties.

Voor mobiele applicaties maken de access points gebruik van de zogenaamde X-roaming technologie, die voor een naadloze communicatie tussen de diverse aangesloten access points zorgt. Een aantal uitvoeringen zijn uitgerust met een PoE (Power over Ethernet) poort en te gebruiken bij omgevingstemperaturen van -20° tot +85° Celcius.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4597787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×