Managed hosting door True

Mobillion komt met videoplatform voor bedrijven

Dit artikel delen:

Social media specialist Mobillion komt met een online videoplatform voor het verzamelen, publiceren, verspreiden en beheren van online video's. Het platform Uvid is bedoeld voor bedrijven. Via het Uvid Video Management Systeem en API kunnen ontwikkelaars de video's integreren in hun website en applicaties.

Organisaties kunnen zo video's publiceren in hun eigen huisstijl. ‘Deze video's kunnen geheel in eigen vormgeving zijn en zonder advertenties', belooft Mobillion. Daarnaast is het mogelijk om video's vooraf en achteraf te modereren. ‘Bezoekers van een website kunnen ook vaak zelf video's uploaden via een uploadformulier of webcam. Dit kan tot gevolg hebben dat er ongewenste content op een website verschijnt', zegt de social media specialist. Door de moderatiefunctie kan een bedrijf dit voorkomen.

Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om de video's te beoordelen of hierop te reageren. De best beoordeelde of meest bekeken video wordt middels de uitgebreide statistieken weergegeven. ‘Ontwikkelaars kunnen snel en simpel widgets met interactieve functionaliteit samenstellen en deze eenvoudig in een bestaande website integreren', belooft Mobillion.

Uvid is beschikbaar in twee varianten, Uvid Free voor gebruik tot 1 Gigabyte en de whitelabelled Uvid webvideo Pro voor bundels variërend van vijf tot duizend Gigabyte. Daarnaast biedt Mobillion de mogelijkheid een webpagina geheel te ontwikkelen. Deze Uvid VideoPage is geschikt voor marketingcampagnes of videokanalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De link naar het Uvid Video Platform: http://www.Uvid.nl

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.