Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

E-mail- en netwerkberichten in één applicatie

 

Inbox2

De Delftse start-up Inbox2 komt met een e-mailapplicatie voor het lezen van e-mail en berichten uit sociale netwerken. De applicatie verzamelt berichten, bijlagen, links en contacten uit e-mails en social netwerk accounts op één plek, waardoor een gebruiker niet meer op verschillende plaatsen hoeft in te loggen. Een publieke bètaversie van de applicatie is inmiddels beschikbaar.

Een gebruiker kan met de software zoeken in berichten, bijlagen en status updates, zoals tweets. Dat kan ook als de computer offline is. E-mails en andere berichten, bijvoorbeeld privéberichten van Facebook, worden getoond als conversatie. In een werkbalk worden de real-time streams weergegeven.

‘Er zijn wel andere oplossingen voor gebruikers die e-mail en social network applicaties bundelen', zegt mede-oprichter Khuram Hussain. ‘Die applicaties brengen vaak hoge kosten met zich mee en zijn te ingewikkeld voor de meerderheid van deze gebruikers.' De mede-oprichter zegt dat zijn software gratis en eenvoudiger is dan de andere pakketten.

Inbox2 geeft application programming interfaces (api's) vrij aan ontwikkelaars. Het hoopt dat er in de toekomst add-ons worden ontwikkeld. Ook kunnen gebruikers in de toekomst een mobiele versie van de software verwachten. In de toekomst verwacht het bedrijf dat gebruikers overstappen naar een betaald abonnement voor premiumdiensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3269339). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×