Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe webwinkelsoftware van Enfinity

 

Leverancier van e-commercesoftware Intershop komt met versie 6.3 van zijn Enfinity Suite. De vernieuwde software maakt online shops beter vindbaar door zoekmachines. Ook kunnen webwinkeliers met de nieuwe tools makkelijker productinformatie beheren en uitwisselen. Ook is de zoekfunctie van de software vernieuwd.

Intershop, leverancier van e-commercesoftware, komt met een nieuwe versie van zijn Enfinity Suite. Versie 6.3 heeft een aantal belangrijke verbeteringen op het gebied van vindbaarheid en zoeken in de webwinkel.

Enfinity Suite 6.3 maakt automatisch een sitemap in xml en html waarin alle producten en categoriën staan. Zoekmachines kunnen deze producten dan indexeren. Mocht een bezoeker via een zoekmachine op een dode url terecht komen, dan verwijst de webshop de klant automatisch naar relevantie informatie.

Daarnaast is de zoekfunctie van Enfinity Suite 6.3 uitgebreid. De zoekmachine van de webwinkel herkent automatisch typefouten, samengestelde woorden en enkelvoud- en meervoudsvormen. Als de bezoeker begint met typen, verschijnt een dropdownlijst met meerdere termen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2907560). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×