Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Google Cloud breidt Container Engine uit

 

Google Cloud breidt Google Container Engine (GKE) uit met nieuwe toepassingen. Het gaat hierbij om de meest recente open source release van Kubernetes 1.7, het eerste commerciële Kubernetes-aanbod.

In de nieuwe versie van Container Engine is onder meer de veiligheid verbeterd, komt er uitgebreidere netwerkondersteuning, zijn er nieuwe functies voor hybride netwerken, neemt de efficiëntie voor ontwikkelaars toe en worden er mogelijkheden voor API aggregation toegevoegd. Waarbij alle nieuwe toevoegingen en toepassingen uniek zijn voor Google Cloud en dus exclusief beschikbaar voor klanten. Ook maakt het bedrijf drie nieuwe klanten bekend: BQ in Spanje, een van de grootste aanbieders en Loot Crate en Meetup in de Verenigde Staten.

Google ontwikkelde Container Engine met enterprise security in het achterhoofd. GKE, een belangrijke pijler voor Google Cloud, groeide afgelopen jaar maal tien. Een belangrijke van origine Nederlandse klant, is Philips Lighting, dat vijf jaar geleden al voor Google Cloud koos, onder meer vanwege het open source karakter van het platform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6062970). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×