Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba kondigt 8 TB interne harddisk aan

 

Toshiba Europe Storage Peripherals Division voegt een model met 8 TB toe aan de ultra-high-performance premium 3,5-inch hdd’s van de X300-serie. De 8 TB X300 voldoet volgens de leverancier aan de gewenste prestaties en opslagcapaciteit van grafisch ontwerpers, gamers en andere zware gebruikers die grotere, snellere en betrouwbaardere interne opslag zoeken.

Het nieuwste lid van de Toshiba X300-familie, dat beschikt over een 6 Gbit/s sata-interface en verbeterde functies voor realtime-performance en databescherming, is ideaal voor desktop-werkstations, all-in-one-pc’s, game-pc’s en multimediacomputers. Of het nu gaat om het back-uppen en herstellen van grote bestanden, het tussentijds opslaan van een game, zware foto- en videobewerking of het draaien van meerdere applicaties tegelijk: de schijf zorgt ervoor dat alle gegevens snel en veilig worden opgeslagen en ook weer snel kunnen worden geopend.

De 8 TB X300 draait op een rotatiesnelheid van 7200 rpm, heeft een buffer met een capaciteit van 128 MB en beschikt over een dual-stage actuator die de positionele nauwkeurigheid verhoogt en head-track-effecten door trillingen voorkomt. De drive biedt Advanced Format-opslag (AF) en ondersteunt Native Command Queuing (NVQ).

Ten behoeve van hoge dichtheid, hoge snelheid en stabiliteit maakt de nieuwe schijf van Toshiba gebruik van de opnametechnologieën Perpendicular Magnetic Recording (PMR) en Tunnel Magneto-Resistive (TMR). De data worden beschermd door een interne sensor die de weerstand tegen schokken en trillingen verhoogt en technologie die de lade stabiliseert als de schijf wordt vervoerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5761231). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×