Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam breidt storage-integratie uit met Nimble

 

Veeam Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise, breidt de bestaande storage-integratie uit met Nimble Storage in de nieuwe Veeam Availability Suite versie 9.5 die later dit jaar uitkomt. De kosten en gevolgen van downtime en dataverlies stellen organisaties voor een grote uitdaging: voldoen aan moderne service level agreements (sla’s) voor de beschikbaarheid van applicaties en data.

Naast de bestaande integraties met enterprise-storage-oplossingen van HPE, NetApp en EMC voegt Veeam Nimble Storage toe in Veeam Availability Suite versie 9.5. Dat resulteert voor alle Nimble Storage-gebruikers in betere beschikbaarheid en operationele performance.

Door nog meer gebruik te maken van it-investeringen in hedendaagse storage brengen de nieuwe integraties met Nimble Storage grote ondernemingen verder dan back-up alleen, op weg naar het nieuwe tijdperk van beschikbaarheid. Op deze manier helpen de integraties hen te voldoen aan recovery time en point objectives (rtpo’s) van minder dan een kwartier voor alle applicaties en data.

Deze nieuwe integratie wordt uitgebracht in Veeam Availability Suite versie 9.5 - die later dit jaar uitkomt - met features die de beschikbaarheid vergroten en de operationele performance verbeteren in zowel Veeam Backup & Replication als Veeam Backup Essentials.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5747981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×