Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kodak Alaris introduceert desktopscanners

 

Kodak Alaris introduceert nieuwe desktopscanners voor direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties

Kodak Alaris heeft nieuwe desktopscanners voor direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties aangekondigd. De Kodak i1190- en i1190E-scanners scannen maximaal veertig pagina's per minuut en bieden een hoge nauwkeurigheid van gegevensvastlegging voor alle soorten documenttypes.

Dit maakt beide scanners tot een uitstekende oplossing voor onder andere financiële administratie, hypotheken, hr-dossiers, poliklinieken en archiefbeheer. De i1190-serie is ontworpen om documenten direct bij het ontstaan te digitaliseren om snel bedrijfstransacties te starten of af te ronden. Zo wordt de snelheid waarmee beslissingen worden genomen, en de respons naar klanten verbeterd.

Bovendien beschikt de i1190E-scanner over Kodak Perfect Page-scantechnologie, die ervoor zorgt dat er geen beeldverbeteringssoftware op de aangesloten pc hoeft te worden geïnstalleerd. Dit betekent dat it-afdelingen pc's met minder processing snelheid kunnen overwegen. Deze pc’s zijn goedkoper, eenvoudiger te beheren vanaf een centrale locatie en populair bij gebruikers van webapplicaties zoals Kodak Info Input Solution.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5708494). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×