Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SanDisk komt met 275 MB/s snelle microSD

 

SanDisk, specialist in flashgeheugen, introduceert een nieuwe microsd-kaart met naar eigen zeggen ’s werelds hoogste transfersnelheid. Met de SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaart kunnen grote bestanden, gemaakt met actioncams, drones en smartphones, met hoge snelheid worden overgezet.

De nieuwe kaart is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 64GB en 128GB en zet bestanden van hoge kwaliteit over met een snelheid die kan oplopen tot 275 MB/s. Eigenschappen als Class 10 en UHS Speed Class 3 (U3) maken de SanDisk Extreme PRO UHS-II microsd-kaart uitermate geschikt voor het filmen van full hd en 4K ultra hd-video’s met actioncams, drones en smartphones. De kaart wordt geleverd met usb 3.0-kaartlezer die het overzetten van bestanden naar een pc gemakkelijker maakt.

SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaarten zijn achterwaarts compatibel met USH-I host devices, en kunnen de snelheden van UHS-I evenaren zover als het host device dit toelaat. De geheugenkaarten gaan lange tijd mee en zijn ook te gebruiken in extreme omstandigheden. De SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II microsd-kaart is bestand tegen schokken en temperatuurschommelingen, is waterdicht en is zelfs bestand tegen röntgenstraling.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5707816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×