Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Abigo4u.com introduceert Nuovo-5000

 

6th Generation Intel Skylake Core™ i7/i5/i3 Fanless Controller

Abigo4u.com heeft de nieuwe Nuvo-5000 serie van fabrikant Neousys aan het assortiment toegevoegd. Deze fanless controller ondersteunt zesde generatie Intel Core-processors en is met zijn uitgebreide i/o-poorten uitermate geschikt voor diverse markten en applicaties, daarnaast is de Nuvo-5000 door zijn industriële design bestand tegen temperaturen van -25 tot 70 graden celsius.

De door Abigo4u.com op de markt gebrachte Nuvo-5000 serie van Neousys is een reeks fanless pc's die door zijn robuuste design breed inzetbaar zijn binnen industriële toepassingen. Zo is de pc uitgerust met zes Gigabit Ethernet-poorten (PoE+ als optie) en drie onafhankelijke video-uitgangen, wat het apparaat onder andere geschikt maakt voor video-applicaties.

Daarnaast is de computer voorzien van een uniek en innovatief cassettedesign wat uitbreiding via pci/pcie mogelijk maakt. Dit zorgt er voor dat de Nuvo-5000 makkelijk voorzien kan worden van extra i/o mogelijkheden zoals extra usb, grafische kaart of zelfs een cassette geschikt voor vier keer een 2,5-inch hdd/ssd, voorzien van Hardware raid 0/1/10. Verder is het systeem uit te breiden met diverse MezIO-modules. Dankzij deze uitbreidingsmogelijkheden is het systeem makkelijk aan te passen naar specifieke wensen en behoeften.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5654446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×