Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Clavister zet W50 NG Firewall in de markt

 

De W50 Next Generation firewall van Clavister levert een ongeëvenaarde performance, is robuust, flexibel en beschikt over een geavanceerde set aan features waardoor deze high performance firwall ideaal is voor de enterprise, data center en service provider markt.

Clavister, specialist in high-performance network security, introduceert een nieuwe next generation firewall in zijn portofolio, de W50. Deze firewall levert firewall performance, flexibel te configureren poort modules en ingebouwde redundancy om aan de hoge eisen van data centers, service providers en enterprise tegemoet te komen.

De W50 levert een firewall performance van maximaal 55Gbps, 8)Gbps vpn throughput, acht miljoen gelijktijdige connecties en heeft vier modaire slots. Deze modulaire slots kunnen worden voorzien van Clavister expansion modules die beschikbaar zijn in verschillende poort configuraties. Dit maakt het mogelijk dat de W50 eenvoudig kan meegroeien met de capaciteitsbehoeften van het netwerk, van netwerken in een datacenter en van service providers.

De W50 draait op Clavister’s nieuwste operating system, cOS Core version 11.00, dat een hoge performance levert en naast de al bekende next generation security features ook enkele nieuwe features biedt, waaronder enhanced anti-spam functionaliteit en malicious link protection. The Clavister W50 firewall is beschikbaar in twee software upgradable modellen, de standaard- en de pro-versie en is per direct beschikbaar via BlackIP, Clavister’s gecertificeerde distributeur in Nederland, of een van de geautoriseerde resellers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5620412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×