Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VCE introduceert een nieuwe VxRack

 

VCE introduceert zijn nieuwste Vxrack, gebaseerd op VMware EVO SDDC. Kiezen voor VCE Vxrack rek-systemen, stelt organisaties in staat snel, voordelig en veel eenvoudiger hun eigen cloudoplossing samen te stellen en het gebruik ervan te beheren. Dat kan in het eigen datacentrum, of extern gehuisvest, of in een (hybride) combinatie ervan.

EMC-dochter VCE stelt zijn nieuwe Vxrack´s in de fabriek samen tot rek-systemen waarin opslag, rekenkracht en infrastructuur volledig zijn geïntegreerd en geconfigureerd. De systemen omvatten ´hyper-geconvergeerde´ componenten voor opslag (van EMC), voor routing (van Cisco), voor verwerking, en voor virtualisering (van VMware).
Vxrack´s worden op maat gemaakt; kant en klaar door VCE en zijn partners geleverd; en voor de gebruiksduur - ongeveer vijf jaar - beheerd om de gegarandeerde prestaties te leveren (volgens een sla-overeenkomst).

Gebruikers van VCE Vxrack met VMware bouwen in feite een softwarematig samengesteld, virtueel datacenter (sddc - software defined data center), dat tientallen, honderden of zelfs duizenden netwerkknooppunten met werkplekken, routers, printers, en eventuele servers ondersteunt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5595726). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij VCE
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×