Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Synology komt met nieuwe RackStations

 

Synology heeft nieuwe Rackstations onthuld, de RS2416+ en RS2416RP+. Dit zijn twaalf-bay rackmount nas'en met planbare snapshots, bedrijfszekere data-integriteit, on-the-fly schaalbaarheid tot 24 schijven en de prestaties en de bedrijfszekerheid die bedrijven nodig hebben.

De RS2416+ en RS2416RP+ ondersteunen het nieuwe Btrfs-bestandssysteem en bieden mirroring van metadata en checksums, waarmee data beter beschermd zijn tegen calamiteiten en de beschikbaarheid wordt verbeterd. Het is mogelijk om automatische data-snapshots in te plannen, tot eens per vijf minuten. Hiermee is het mogelijk om vorige versies van bestanden en mappen terug te halen. Met een optionele geheugenuitbreiding kunnen maximaal 256 dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse snapshots worden bewaard.

De RS2416+ en RS2416RP+ zijn uitgerust met een quadcore cpu, ingebouwde hardwarematige AES-NI encryptie, 2GB ram (uitbreidbaar tot 6 GB) en ssd-cache ondersteuning geoptimaliseerd voor zowel lezen als schrijven. Naast de vier standaard Ethernetpoorten met ondersteuning voor failover en Link Aggregation is de RS2416RP+-variant voorzien van een redundante stroomvoorziening voor gegarandeerde beschikbaarheid en continuïteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5595365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×