Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba breidt Satellite Pro-familie uit

 

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Toshiba Satellite Pro A50-C en Satellite Pro R50-C, twee laptops die specifiek ontworpen zijn voor zakelijk gebruik die de productiviteit en de efficiency verhogen, zowel op als buiten kantoor.

Gebruikers kunnen op zowel de Satellite Pro A50-C als de Satellite Pro R50-C van Toshiba apparaten aansluiten, zodat de productiviteit altijd en overal gewaarborgd kan worden. Met een hdmi-poort, rgb, Gigabit lan, een sd-kaartsleuf en vier usb-poorten werkt alles probleemloos en heeft de gebruiker geen adapters meer nodig. In de laptops zijn eveneens de nieuwste draadloze technologieën ingebouwd, waaronder de draadloze displaytechnologie voor presentaties tijdens vergaderingen plus Intel Dual Band Wireless-AC 3160 of 7265 voor snellere verbindingen.

Bij het ontwerp van de Satellite Pro A50-C en de Satellite Pro R50-C stond het milieu centraal, waardoor de gebruikers nu zelf invloed hebben op de milieubelasting van hun laptop. De ingebouwde Eco Utility stelt gebruikers in staat om hun computerinstellingen zo aan te passen dat de laptops een zo hoog mogelijk energierendement hebben bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Beide apparaten voldoen bovendien aan de Energy Star 6.1-vereisten en de Satellite Pro R50-C is zelfs Epeat(3) gecertificeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5546866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×