Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kleurenproducties met Xerox iGen 5

 

Hoe maak je digitale tonerdruk nog beter? Een toegevoegde vijfde kleuroptie, verbeterde uptime door slimme automatisering en door keuzes in printsnelheid en afdrukformaten, dat is de kern van de nieuwe Xerox iGen 5 pers. Xerox biedt hiermee grafische bedrijven de kans om mee te bewegen met de trends binnen hun markt.

De Xerox iGen 5 digitale kleurenpers biedt met een optionele vijfde kleurunit-─ als aanvulling op CMYK (oranje, groen of blauw) - meer mogelijkheden om een groter gamma aan Pantone-kleuren te matchen met minder nauwkeurig gedefinieerde steunkleuren. Dit zonder de productiviteit te beïnvloeden of kleine oplagen naar offset te hoeven verplaatsen.

De in de papierbaan ingebouwde fotospectraalmeter in combinatie met volledig automatisch kleurbeheer, de automatische instel- en opstartprocessen en de diverse automatische en continue kwaliteitscontroles garanderen een maximale uptime. Hierdoor profiteren grafimediabedrijven van een nauwkeurige en winstgevende drukwerkproductie en kunnen zij voor hun opdrachtgevers een betere merkconsistentie bereiken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5428938). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×