Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemon komt met LightStack 4U

 

Siemon, leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen, heeft een 4U-versie uitgebracht van zijn ultra-high-density LightStack-glasvezelsysteem. Hiermee kunnen 576 LC connectors of 288 MTP connectors (3456 glasvezels) in slechts vier rackunits worden ondergebracht, waarbij een poorttoegang, kabelmanagement en migratie naar geavanceerde 40- en 100Gb/s-applicaties gegarandeerd zijn.

LightStack 4U is een onderdeel van de LightHouse-glasvezelbekabelingsoplossingen van Siemon. Deze rackbehuizing met baanbrekend horizontaal kabelmanagement kan overweg zowel met traditionele jumpers als met jumpers met een uni-tube, en is bovendien voorzien van neerklapbare managementclips voor toegang tot de jumpers.

Draaibare trunkkabelbevestigingspunten op de achterkant van de behuizing zorgen voor de juiste buigradius, terwijl schuiflades in alle opzichten betere toegang bieden dan welke andere high-density glasvezelbehuizing op de markt ook. Modules kunnen worden aangesloten of verwijderd vanuit zowel voor- als achterkant van de behuizing. De magnetische deur voorkomt schadelijke knelpunten en biedt duidelijk zichtbare uitklapbare labels.

Het ultra-high-density LightStack-glasvezelsysteem heeft ultrasmalle LightStack low-loss 0,35 dB LC-to-MTP modules, 0,2 dB 'MTP pass-through'-adapters die volledig gereed zijn om 40- en 100Gb/s-applicaties te ondersteunen, en 12-fibre 'LC pass-through'-adapterplaten voor gangbare 10 Gigabit Ethernet of Fibre Channel SAN-applicaties. Het systeem, dat ideaal is voor backbone- en SAN-applicaties, beschikt tevens over trunkkabels, inclusief MTP-trunkkabels en LC-to-MTP hybride trunkkabels die leverbaar zijn in verschillende lengten. Hiermee kan allerlei actieve apparatuur worden gekoppeld aan interconnects of crossconnects.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5424028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×