Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pure Storage breidt productportfolio uit

 

Solid-state array-fabrikant Pure Storage introduceert nieuwe producten en diensten die storage drastisch vereenvoudigen en een eind maken aan de beruchte ‘forklift-upgrades’ (het volledig vervangen van opslagapparatuur) en de daarmee gepaard gaande datamigratie-problematiek. Het betreft Flasharray//m, een nieuw all-flash storage-array, Pure1, een nieuwe, op de cloud gebaseerde management- en supportoplossing en Evergreen Storage.

Het nieuwe Evergreen Storage-model van Pure Storage maakt een einde aan de ‘rip-and-replace’ vervangingscycli die elke drie of vijf jaar noodgedwongen plaatsvinden - een praktijk die de it-efficiency al decennia lang parten speelt. Met het nieuwe model zetten klanten één keer een storage-park neer dat vervolgens gedurende meerdere hardware-generaties kan worden opgewaardeerd. Dit wordt bereikt door de modulaire, software defined architecture van Flasharray te combineren met Forever Flash, het standaard onderhoudsprogramma van het bedrijf. Forever Flash biedt een voorspelbaar ‘flat-and-fair’ prijsmodel voor software-updates en periodieke hardware-updates, waardoor het FlashArray door de jaren heen steeds up-to-date blijft.

Flasharray//m, Pure Storage’s vierde generatie Flasharray, biedt complete end-to-end geïntegreerde hardware en software. Flasharray//m kent een modulaire, op te waarderen architectuur en biedt 50 procent hogere prestaties, 2,6 keer de densiteit en een 2,4 keer gunstiger energiegebruik per terabyte dan eerdere Flasharray-generaties.

Het FlashArray//m bevat twee snelle Intel ‘Haswell’-controllers en wordt aangedreven door de Purity Operating Environment 4.5. Het bevat daarnaast nieuwe nv-ram cache-modules en nieuwe dual-drive flash-modules in een 3U-chassis. Deze dichtheid leidt tot verbeteringen met een factor vijf tot tien voor het stroomverbruik, het ruimtebeslag en de efficiency.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5407650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×