Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nexenta introduceert schaalbare SDS

 

Nexenta zet Nexentaedge op de markt. Dit platform voor blok- en objectopslag combineert krachtige opslagprestaties met vereenvoudigd beheer van repository’s op petabyte-niveau. Dit is volgens de leverancier de eerste volledig softwaregebaseerde scale-out storage-oplossing die clusterbrede deduplicatie en compressie biedt. Nexentaedge is geoptimaliseerd met ondersteuning voor Openstack clouds, objectgebaseerde actieve archieven en big data-toepassingen.

Nexenta breidt zijn leiderschapspositie in de storage-markt uit met een nieuw hardware-, cloud platform- en protocol-onafhankelijk open source software defined storage (Opensds)-platform dat klanten totale vrijheid biedt. Nexentaedge brengt, als eerste oplossing op de markt, clusterbrede inline deduplicatie, compressie en gegevensintegriteit van grootzakelijke kwaliteit naar hyperscale-omgevingen. Horizontaal schaalbare services voor opslag op blok- en objectniveau voor Openstack clouds, actieve archieven en big data-infrastructuren

NexentaEdge is een software defined storage (sds)-oplossing die wordt gehost op shared nothing-clusters van betaalbare Linux-servers. De oplossing maakt gebruik van Intel Xeon-processors die speciaal voor de verwerking van storage-workloads zijn ontwikkeld en de Cloud Copy on Write (CCOW)-technologie van Nexenta, waarop het bedrijf octrooi heeft aangevraagd. Dit resulteert in hoge niveaus van betrouwbaarheid, prestatievermogen en kostenefficiëntie. Gebruikers profiteren daarnaast van functionaliteit zoals clusterbrede deduplicatie, compressie, automatische balancering in real time en de mogelijkheid om een onbeperkt aantal directe snapshots en klonen te maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5272239). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×