Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda NG Firewall geschikt voor scholen

 

Barracuda introduceert een nieuwe versie van zijn NG Firewall die het geschikt maken voor gebruik in onderwijsinstellingen. Deze versie bevat nieuwe functies die de configuratie en het beheer van de oplossing vereenvoudigen.

De nieuwe versie van Barracuda NG Firewall biedt ondersteuning voor Safesearch en YouTube for Schools. Gebruikers kunnen beleidsregels voor draadloze gebruikers toepassen en de toegang op afstand eenvoudig beheren via een selfserviceportaal. 

Gebruikers op externe locaties kunnen hun vpn-verbinding vanaf apparaten met ondersteuning voor MacOS, Windows en iOS nu zelf opzetten met een paar simpele muisklikken of tikjes op het scherm. Beheerders kunnen het gebruik van Safesearch en YouTube for Schools afdwingen door het instellen van firewall-regels. Barracuda introduceert ook de iOS-app Barracuda NG Firewall Remote. Deze toepassing biedt systeembeheerders eenvoudige toegang tot het configuratiescherm van de Barracuda NG Firewall vanaf elk mobiel apparaat met iOS.

Barracuda NG Firewall maakt deel uit van het Total Threat Protection-initiatief van Barracuda, dat klanten betaalbare, krachtige en geïntegreerde beveiliging tegen uiteenlopende bedreigingen biedt. Barracuda Total Threat Protection biedt onder meer bescherming voor e-mail, internetapplicaties, de toegang op afstand, het internetgebruik door netwerkgebruikers, mobiele internettoegang en de netwerkrand. Total Threat Protection omvat een combinatie van betaalbare beveiligingsoplossingen, een gemeenschappelijke beheerinterface en een centrale locatie voor ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5258298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×