Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade komt met IP-storageswitch

 

Brocade versterkt zijn oem-relatie met EMC door de toevoeging van Brocade VCS Ethernet-oplossingen aan de netwerkswitches in de EMC Connectrix-reeks. Dit resulteert in de eerste switch binnen de branche, die speciaal voor ip-storage is ontwikkeld, aldus Brocade.

De EMC Connectrix VDX-6740B ip-storageswitch biedt veerkrachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de storage-, cloud-, deduplicatie- en back-up- en herstelsystemen van EMC. EMC-klanten kunnen de nieuwe switch inzetten om het ip-storageverkeer te scheiden van het andere dataverkeer. Deze aanpak is betrouwbaarder en efficiënter dan legacy implementaties waarbij het storageverkeer en al het andere netwerkverkeer dezelfde netwerkinfrastructuur delen.

De EMC Connectrix VDX-6740B is een ip-storageswitch met lage latency, die voorziet in connectiviteit voor een breed scala van nas- en iscsi-opslagsystemen van EMC in het hogere en middensegment. De nieuwe switch biedt flexibiliteit en gebruikseenvoud dankzij superieure automatisering en zelfvormende netwerkstructuren die geen menselijke tussenkomst vereisen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5230496). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×