Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ciena komt met nieuwe packet-software

 

Netwerkspecialist Ciena breidt het aanbod van oplossingen voor packet-netwerken uit met krachtige nieuwe softwarefunctionaliteiten. Netwerkoperators en aanbieders van managed carrier services kunnen hiermee de ervaring verbeteren van eindgebruikers van Ethernet-diensten zoals mobiele backhaul-verbindingen, zakelijke diensten en cloudtoepassingen.

Nieuwe functies in Ciena's Service-Aware Operating System (SAOS) en het OneControl Unified Management System zorgen voor een reductie van de installatie- en autorisatietijd met maar liefst 75 procent. Verder maken deze systemen snelle veranderingen van diensten mogelijk en verzekeren eindgebruikers van een optimale servicekwaliteit.

Het nieuwe cloudgebaseerde portaal van Ciena stelt netwerkproviders daarnaast in staat om tijdens de gehele dienstverleningscyclus hun service level agreements (SLA's) te bewaken. De nieuwe softwarefuncties zijn afgestemd op OPn, de methodiek die Ciena hanteert voor het bouwen van geavanceerde, open en programmeerbare netwerken die zichzelf automatisch kunnen opschalen en aanpassen, zodat netwerkproviders hun klanten snel van nieuwe diensten en extra bandbreedte kunnen voorzien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4571931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.