Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe LaCie 2big NAS levert 100 MB/s

 

LaCie introduceert de 2big NAS, een nieuwe netwerkopslagoplossing met twee sleuven. Voor kleine ondernemingen biedt de 2big NAS de ideale combinatie van snelheid en veiligheid. Aangedreven door een 2 GHz-processor en met een verbeterd bestandssysteem levert de 2big NAS snelheden tot 100 MB/s. Hierdoor delen werknemers snel bestanden vanaf een pc, Mac- of Linux-werkstation.

In een wereld die sterk afhankelijk is van data, kunnen kleine bedrijven zich geen vertragingen in workflows veroorloven. De 2big Nas van LaCie ondersteunt constante gegevensbeschikbaarheid en samenwerking dankzij de 2 GHz-processor en de NAS OS 2-software. De oplossing levert voldoende opslagcapaciteit en bandbreedte voor het maken van back-ups van meerdere werkstations, het delen van grote bestanden en het gezamenlijk werken aan projecten.

De LaCie 2big NAS biedt meerdere beveiligingsniveaus, waaronder Raid 1 voor spiegeling van gegevens. Dankzij de hot-swappable schijven is een uitgevallen schijf te vervangen zonder gegevensverlies. Het is dan ook niet nodig het systeem uit te schakelen.

De LaCie 2big NAS garandeert een volledige back-up van elke pc en elk Linux- of Mac-werkstation. Gebruikers kunnen kiezen voor de softwarepakketten Time Machine en Windows 7 Backup, of voor de meegeleverde back-upsoftware van LaCie.

Met het NAS OS 2-dashboard van LaCie zijn automatisch back-ups van de 2big NAS te maken, waarmee gebruikers verloren bestanden direct kunnen herstellen. Dit resulteert in veiliger gegevens en meer gemoedsrust. Wizards met voorgeprogrammeerde keuzes vereenvoudigen geavanceerde taken als Raid-beheer, gebruikersbeheer en nas-naar-nas-back-ups. Hier is geen diepgaande it-kennis voor nodig. Met slechts enkele muisklikken kunnen gebruikers een back-up maken van de 2big NAS naar een lokaal aangesloten externe harde schijf, of een nachtelijke back-up naar een nas op een andere locatie plannen. De LaCie 2big NAS is beschikbaar zonder schijven en in een uitvoering van 6 TB.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4509038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×