Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Blue Coat MACH5 kan versleutelde Flash Video aan

 

Blue Coat Systems heeft de bestaande functionaliteit voor video, die geïntegreerd is in de Blue Coat MACH5-oplossing voor wan-optimalisatie, uitgebreid met de mogelijkheid om versleutelde Adobe Flash video te schalen en te optimaliseren.

De MACH5-oplossing bevat een combinatie van oplossingen voor video-optimalisatie, zoals het splitsen van videostromen (stream-splitting), het vooraf laden en geavanceerd cachen van video. Deze functionaliteit maakt het gebruik van live video’s, interne bedrijfsvideo’s of externe webvideo’s schaalbaar met een minimale impact op de prestaties van het netwerk. Dit voorkomt dat video de beschikbare bandbreedte van het Wide Area Network (WAN) of de Internet gateway opslorpt, of de prestaties van bedrijfskritische applicaties belemmert, terwijl video toch beschikbaar blijft voor alle medewerkers binnen de organisatie.

Video-optimalisatie van Blue Coat bevat al de mogelijkheid om videostromen te optimaliseren, zoals Adobe Flash, Microsoft Silverlight, HTML5, QuickTime en Microsoft Windows Media. De uitbreiding met de optimalisatie van RTMPe- en RTMPte-versleutelde Flashvideo’s betekent dat de MACH5-functionaliteit ook ingezet kan worden voor het optimaliseren van videostromen die beschermd zijn door maatregelen voor digitaal rechtenbeheer (digital rights management, DRM). Dit is vooral belangrijk nu bedrijven cloud-gebaseerde videoservices gebruiken voor branchenieuws en -analyses.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4383322). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×