Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Be Informed komt met oplossingen voor overheden

 

Multi-Benefit Solution, Multi-Permit Solution, Multi-Subsidies Solution zijn drie laagdrempelige standaardoplossingen van Be Informed voor overheidsdiensten gericht op het verlenen en verstrekken van meervoudige uitkeringen, vergunningen en subsidies. De oplossingen zijn gebaseerd op de kennis en ervaring, die ligt besloten in het Be Informed business process platform.

Multi-Benefit Solutionis volgens Be Informed de enige oplossing om alle soorten uitkeringen binnen één systeem en proces te behandelen. De oplossing hergebruikt informatie en basisregistraties, wat fouten voorkomt en kosten drukt. Invoering leidt veelal tot volautomatische afhandeling van aanvragen (straight through processing, STP) en biedt de burger zelfbedieningsmogelijkheden.

De Be Informed Multi-Permit Solution is de standaardoplossing voor alle typen vergunningen, binnen een enkel systeem met één enkele webinterface met alle benodigde functies voor zowel burgers, bedrijven als betrokken overheidsinstanties. Overheidsinstanties zijn zo beter in staat burgers en bedrijven snel en foutloos te bedienen, aldus de leverancier.


Multi-Subsidies Solution is een toepassing van Be Informed-partner Capgemini voor subsidieverstrekking door gemeenten, die eveneens is gebaseerd op het Be Informed business process platform. De oplossing kan meerdere gemeenten tegelijk ondersteunen. De Multi-Subsidies Solution ondersteunt de Nora/Gemma- en King-standaarden, is te integreren met documentbeheersystemen en financiële pakketten en is gebaseerd op open standaarden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4368993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×