Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lantronix biedt EDS-MD voor medische sector

 

Lantronix brengt de EDS-MD in Nederland op de markt, een slimme oplossing voor het verbinden van elektronische apparatuur in de medische sector. Deze oplossing zorgt voor veilige toegang tot, en een veilig beheer van medische apparatuur in ziekenhuizen, laboratoria en andere omgevingen binnen de gezondheidszorg.

EDS-MD is speciaal ontwikkeld voor de medische sector. De oplossing zorgt voor veilige toegang tot, en een veilig beheer van medische apparatuur in ziekenhuizen, laboratoria en andere omgevingen binnen de gezondheidszorg. EDS-MD maakt het mogelijk om apparatuur zoals patiëntbewakingssystemen, systemen voor glucoseanalyse, ECG-machines, ventilators en infusiepompen met het netwerk te verbinden. Op deze manier kunnen alle mogelijke gegevens, van routinestatistieken tot patiënteninformatie, op vrijwel elke locatie en elk toestel of zorgsysteem beschikbaar worden gesteld.

Een belangrijke functie van EDS-MD is de galvanische isolatie van alle poorten, waardoor alle verbonden apparaten optimaal worden beschermd. Aardfouten en storingen blijven op deze manier beperkt tot slechts één poort, zodat andere verbonden apparaten daar geen invloed van ondervinden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4331271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×