Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eerste A3+ all-in-one printers van Epson

 

Voor het eerst begeeft Epson zich op de markt voor A3+ all-in-ones met nieuwe inkjetprinters. De reeks omvat twee échte A3+ apparaten, waarmee kan worden afgedrukt, gescand, gekopieerd en gefaxt op A3-formaat. De Workforce WF-7525- en WF-7515-modellen zijn multifunctioneel en de WF-7015 is een model met één functie. Ze zijn dit jaar vanaf december verkrijgbaar.

Epsons nieuwe A3+-reeks is ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Met deze apparaten optimaliseren gebruikers hun beperkte middelen en kunnen ze hun bedrijf zo goed mogelijk presenteren. De all-in-ones zijn ideaal voor grafisch ontwerpers, architecten en ingenieurs dankzij de perfecte combinatie van betaalbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid. Bovendien bevat deze nieuwe reeks vele handige functies die de productiviteit sterk verhogen. De voordelen kunnen door meerdere gebruikers worden gedeeld, omdat alle modellen in de reeks standaard zijn uitgerust met Ethernet en Wi-Fi.

Afdrukken worden snel en efficiënt geleverd en in veeleisende kantooromgevingen kan aan de WF-7525 en WF-7015 supersnel dubbelzijdig afdrukken op A4 worden toegevoegd, zodat het papierverbruik en de kosten tot 50 procent worden teruggedrongen.

De productiviteit krijgt een boost dankzij de hoge papiercapaciteit - met dubbele papierladen op de WF-7525 en WF-7015 is er ruimte voor wel 500 vel, waardoor minder vaak papier hoeft te worden bijgevuld en er met meerdere media tegelijk kan worden gewerkt. Paradepaardje WF-7525 heeft een automatische documentinvoer voor 30 vel, waarmee meerdere pagina's op A3-formaat kunnen worden gescand, gekopieerd en gefaxt. De automatische documentinvoer is ook geschikt voor reproductie van dubbelzijdige A4-documenten.

De WF-7515 en WF-7525 worden geleverd met Epson Connect, garant voor nog meer flexibiliteit en vrijheid. Deze software stelt gebruikers in staat snel en gemakkelijk draadloos documenten en afbeeldingen van smartphones en tablet-pc's af te drukken. Bovendien kunnen gebruikers overal ter wereld documenten en afbeeldingen afdrukken door deze rechtstreeks naar de printer te e-mailen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4322841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×