Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle WebLogic Server 12c beschikbaar

Meer tools voor Java-ontwikkelaars en cloud-specialisten

 

Oracle

Oracle WebLogic Server is ook een onderdeel van de nieuwe Oracle Java Cloud Service, een zakelijk platform voor het ontwikkelen, inzetten en beheren van bedrijfskritische Java EE applicaties

Oracle kondigt de beschikbaarheid aan van Oracle WebLogic Server 12c (c staat voor cloud), een applicatieserver voor traditionele it-infrastructuren, gecombineerde hardware- en softwaresystemen en cloud-omgevingen. Het platform biedt betere disaster recovery oplossingen en is geïntegreerd met Oracle's Real Application Clusters (RAC) technologie.

Oracle WebLogic Server vormt de kern van Oracle's Cloud Application Foundation en is een onderdeel van de Oracle Fusion Middleware productlijn. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor het ontwikkelen, implementeren en de uitvoer van Enterprise Edition (Java EE) applicaties voor het Java platform. Oracle WebLogic Server 12c is volgens de leverancier een platform met hoge beschikbaarheid.

De applicatieserver is geoptimaliseerd om als een high performance, bedrijfskritische, elastische cloud-infrastructuur te draaien in Oracle Exalogic Elastic Cloud, een gecombineerde systeem van hardware en software voor cloud computing. Oracle Exalogic Elastic Cloud is een basis voor Java applicaties, Oracle applicaties en andere bedrijfskritische applicaties, aldus de leverancier.

Oracle WebLogic Server is ook een onderdeel van de nieuwe Oracle Java Cloud Service, een zakelijk platform voor het ontwikkelen, inzetten en beheren van bedrijfskritische Java EE applicaties. Het ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van meerdere op Java gebaseerde geïntegreerde ontwikkelomgevingen, waaronder Oracle JDeveloper, NetBeans IDE en Eclipse.

Ontwikkelaars hebben verder keuzes uit api's zoals Servlet 3.0, JAX-RS 1.1, JavaServer Faces 2.1, EJB 3.1, en Context and Dependency Injection for Java. Ook kunnen ze gebruikmaken van de GlassFish open-source applicatie serversoftware.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4300521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×