Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung introduceert SSD 830 Series

 

Met de futureproof Samsung SSD 830 Series brengt Samsung voor het eerst in Nederland ssd’s voor persoonlijk gebruik uit. Daarmee kunnen mensen de snelheid van hun pc of notebook sterk verbeteren en de betrouwbaarheid vergroten, zo beweert Samsung.

De sata 6Gbps Samsung SSD heeft een random leessnelheid (tot 80.000 iops) voor maximale prestaties op het moment dat het er het meest toe doet. Dit betekent dat de computer veel sneller opstart, veel sneller reageert en de gebruiker zonder vertraging kan multitasken.De 520 MB/s sequentiële leessnelheid geeft snel toegang tot bestanden en zorgt ervoor dat het laden van grote multimediabestanden sneller verloopt. De Samsung SSD Magician software maakt het makkelijk om een pc-systeem voor de ssd te optimaliseren en de ssd in topconditie te houden.

Een Samsung ssd uit de SSD 830 Series wordt geleverd met een houder om de ssd in een ruimte van 3,5 inch te plaatsen, alle benodigde kabels en gedetailleerde instructies. De notebookversie bevat een usb naar sata=adapterkabel om data over te kunnen zetten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4283216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×