Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper geeft broncode OpenFlow-applicatie vrij

 

Juniper Networks geeft de broncode van zijn OpenFlow-applicatie vrij. OpenFlow is gebouwd met de Junos Software Development Kit (SDK). Juniper wil met het openbaar maken van de broncode SDK-ontwikkelaars een uitgebreidere toolset bieden voor het verbeteren van de flexibiliteit en programmeerbaarheid van netwerken, aldus de netwerkleverancier.

De Junos Software Development Kit stelt ontwikkelaars in staat applicaties op maat te bouwen, die draaien op Junos, het besturingssysteem van Juniper Networks. Het gaat om applicaties die aan de switch- en routeroplossingen van Juniper Networks nieuwe functionaliteit toevoegen of bestaande uitbreiden. De OpenFlow-applicatie, die werkt binnen de Junos SDK, maakt het mogelijk de ‘control plane' aan te passen en de programmeerbaarheid van het netwerk dynamischer te maken. De nieuwe niveaus van programmeerbaarheid die OpenFlow biedt, vereenvoudigen het beheer van de netwerkapparatuur en maken snellere innovatie van intelligente applicaties en oplossingen mogelijk binnen de complete netwerkinfrastructuur.

De OpenFlow-applicatie is beschikbaar voor Junos SDK-ontwikkelaars en komt ook beschikbaar voor een beperkt aantal klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4280603). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×