Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Synology lanceert DS212+ en DS212

 

Synology lanceert de DiskStations DS212+ en DS212. Beide zijn two-bay nas-servers die de bekende DiskStation Manager (DSM) draaien. De DS212+ is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen met veeleisende bedrijfsapplicaties. De DS212 heeft een optimale prijs/prestatieverhouding en biedt talloze applicaties tegen een betaalbare prijs, zowel voor thuis als voor bedrijven.

Beide modellen werken met een lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 109MB/sec en 54MB/sec in een RAID 1-configuratie. Ze ondersteunen usb 3.0, voor transmissiesnelheden van meer dan 5Gbps, het tienvoudige van de snelheid van usb 2.0-poorten. Dankzij geluidsdempende technieken, komt de geluidsproductie van beide modellen uit op slechts 19,8 dB(A), wat zelfs stiller is dan fluisteren (20 dB(A)).

De DS212+ en de DS212 zijn beide voorzien van een sd-geheugensleuf om bestanden van een sd-kaart direct op de nas-server te zetten. De DS212+ heeft een eSATA-poort voor een extra backupmogelijkheid. Beide modellen kunnen overweg met hot-swappable schijven die de betrouwbare werking van het systeem vergemakkelijken. Verder zijn beide modellen energiezuinig. Ze verbruiken niet meer dan 19 watt wanneer ze operationeel zijn, en minder dan 8 watt in rust.

Beide modellen draaien op DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2), het besturingssysteem van elke Synology nas-server. DSM maakt ingewikkelde dingen eenvoudig en ook moeilijke dingen mogelijk dankzij tal van functies die toegankelijk zijn via een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface, aldus de producent.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4253383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.