Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell breidt laptopfamilie uit met XPS 14z

 

Computerleverancier Dell brengt een nieuwe laptop op de markt. De XPS 14z kenmerkt zich door rekenkracht en ontwerp. Met de XPS 14z kunnen professionals tijdens hun werk van een optimale prestatie genieten en 's avonds ontspannen door films of video's op het HD-display te bekijken.

De XPS 14z van Dell is een krachtige laptop inclusief alle functionaliteiten waar professionals om vragen. De vormgeving stelt hen bovendien in staat om in stijl te werken. De laptop is verkrijgbaar met tweede generatie Intel Core i5- of Core i7-processoren, een HD wled-display dat garant staat voor een optimale entertainmentervaring, een optisch station met schijflader en een optionele grafische kaart van NVIDIA. De XPS 14z is ultradraagbaar en kenmerkt zich door een compact ontwerp dat niet meer dan één inch (2,33 cm) dik is. Het ontwerp maximaliseert daarnaast het weergavegebied van het beeldscherm, hetgeen het gebruik van een 14 inch scherm in combinatie met een vormfactor van 13 inch mogelijk maakt.

De XPS 14z is de laatste toevoeging aan Dells aanbod van thin-and-powerful-oplossingen. De laptop vormt de tweede oplossing in de XPS-reeks en volgt daarmee in het spoor van de XPS 15z. Het Thin + Powerful-aanbod van Dell omvat daarmee de Inspiron 14z-laptop en de Inspiron One all-in-one computer, oplossingen voor ouders en scholieren en de Vostro V131-laptop, die voor kleine bedrijven is bestemd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4238452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×