Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper Networks komt met Simply Connected

 

Juniper Networks lanceert zijn nieuwe Simply Connected-portfolio. Het aanbod omvat producten voor switching, beveiliging en draadloze netwerken, die het vaste netwerk en het beheer en het beveiligen van mobiele apparatuur in bedrijven vereenvoudigen.

Het nieuwe netwerkportfolio biedt onder meer drie nieuwe switchingproducten, innovaties op het gebied van draadloos lan (wlan) en een complete set van geüpdate beveiligingsmogelijkheden voor Apple iOS- en Google Android-apparatuur. De Simply Connected-benadering gaat uit van twee kernconcepten. Allereerst het gebruikersgerichte beveiligen en beheer, die onafhankelijk zijn van het mobiele apparaat. Daarnaast de mogelijkheid om het netwerk te herontwerpen en de omvang te verkleinen daar waar vaste en draadloze toegang het netwerk verandert.

Om het vaste netwerk geschikt te maken voor de toekomst, bieden de EX Series Ethernet Switches van Juniper nu Virtual Chassis-fabric-technologie op meer platforms. Dat maakt het mogelijk om meer switches onderling te verbinden. Deze werken als één logisch apparaat, wat het netwerk vereenvoudigt en de beheerlast terugdringt. Daardoor zijn er minder systemen te beheren. De Juniper WL-productfamilie van wlan-controllers, access points en beheertools zorgt voor draadloze toegang met dezelfde kwaliteit als vaste netwerken. De SRX-gateways staan garant voor veilige, apparaatonafhankelijke verbindingen. De SRX-gateways voor vestigingen combineren volgens Juniper een hoge poortdichtheid, geavanceerde beveiliging en flexibele connectiviteit binnen een makkelijk te beheren platform. Daarnaast biedt Junos Pulse gebruikers de vrijheid om elk apparaat te gebruiken, waarbij Pulse een groot aantal verschillende apparaten beveiligt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4234448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.