Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Emerson Network Power met Oracle Fusion

Oracle OpenWorld 2011

 

Datacenter

Emerson Network Power kiest voor Oracle Fusion Middleware voor het ondersteunen van zijn Trellis-platform. Trellis is de beheeroplossing van Emerson voor datacenterinfrastructuren (DCIM). Emerson Network Power maakte dit bekend op Oracle OpenWorld 2011, in San Francisco.

Emerson Network Power is specialist in het leveren van bedrijfskritische continuïteit voor bijvoorbeeld telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industriële faciliteiten. Het Trellis-platform is een op open architectuur gebaseerde DCIM-oplossing die realtime event-analysemogelijkheden biedt voor alle fysieke en logische systemen in het datacenter. Het platform biedt datacenterbeheerders optimaal inzicht en controle, zodat zij snel beslissingen kunnen nemen, die de beschikbaarheid, efficiëntie en capaciteit van het datacenter vergroten.

Voor de communicatie tussen de verschillende applicaties die het Trellis-platform beheert, biedt Oracle Fusion Middleware een gemeenschappelijke taal. De Oracle Fusion Middleware biedt mogelijkheden om grote hoeveelheden data te verwerken, die het Trellis-platform consolideert en analyseert. Deze data zorgen voor realtime inzicht in, en controle over het datacenter, aldus Emerson.

Het Trellis-platform is begin 2012 beschikbaar en combineert de expertise van Emerson Network Power in datacentersystemen, -software en -diensten met de Oracle Application Integration Architecture en zijn componenten. De oplossing biedt zichtbaarheid in de fysieke en logische systemen binnen het datacenter, inclusief alle grid-to-chip-oplossingen van Emerson Network Power.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4234374). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×