Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Iomega komt met netwerkopslag voor het mkb

 

Iomega biedt met de StorCenter px 12-350r Network Storage Array een netwerkopslagoplossing voor het mkb en gedistribueerde ondernemingen.

De nieuwe StorCenter px12-350r vervangt de StorCenter ix12-300r als rackmount network storage array. Hij combineert software met hardware, wat hem geschikt maakt voor gebruik in opslagmedia van productiegegevens, server-virtualisatie, backup-to-disk target en videobewaking.

De oplossing biedt Hyper-V Live migration support, meerdere raid-niveaus en hot-swappable harde schijven, certificatie voor de meeste virtualisatieomgevingen en rackmount nas voor kmo’s met native ondersteuning voor Avamar deduplicatie-back-up.

De StorCenter px12-350r bestaat als 2U vormfactor rackmount nas met 12 slots voor schijfuitbreiding tot maximaal 36 TB netwerkopslag. De gebruikers kunnen tevens solid state drives (ssd’s) van 128 GB toevoegen.

Met de Personal Cloud-technologie van Iomega kunnen gebruikers gegevens beveiligen en delen door hun netwerkopslag-array via internet met andere apparaten te verbinden. De Personal Cloud is volledig het eigendom van de gebruiker, zonder bijkomende kosten – het beheer ligt bij de gebruiker.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4220186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×