Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP All-in-One pc voor kleine bedrijven

 

HP onthult een stijlvolle All-in-One pc, ontworpen voor kleine bedrijven. De HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business pc combineert kracht en veelzijdigheid met een modern design om aan de uiteenlopende behoeften van kleine en middelgrote organisaties te voldoen.

All-in-One pc’s hebben minder impact op het milieu en tegelijkertijd wel de kracht- en multimediafuncties van een uit twee delen bestaande pc. Onderzoek van IDC geeft aan dat onder de wereldwijde commerciële pc-gebruikers de intentie om een all-in-one aan te schaffen zal stijgen van 9,9 procent naar 15,7 procent in de komende 12 maanden.

De HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business PC biedt horeca, retail- en micro-ondernemingen de productiviteit, betrouwbaarheid en touch-technologie die zij nodig hebben om een voorsprong op de concurrentie te nemen, aldus de leverancier. Het slanke en moderne design kan tot 30 graden verticaal draaien waardoor de pc zelfs in de kleinste ruimte inzetbaar is.

Met een 54.6 cm (21.5”) diagonaal, full HD(2) breedbeeld, led back-lit touch display, tweede generatie Intel Core i3 processor en met de HP TouchSmart Suite is de HP TouchSmart Elite 7320 een krachtige bedrijfscomputer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4160660). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×