Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco en VMware sluiten cloudproductpact

 

Cisco en VMware hebben nieuwe technologische innovaties en verbeteringen van hun gezamenlijke virtualisatie-oplossingen aangekondigd waarmee klanten de overstap naar de cloud kunnen versnellen. Samen met partners bouwen beide bedrijven verder op een strategische relatie en een samenwerkingsverband van meer dan vier jaar.

Cisco en VMware komen nu met de netwerkvirtualisatietechnologie Virtual Extensible Local Area Network (vxlan), die zorgt voor meer mobiliteit en flexibiliteit van virtuele machines over meerdere datacenters en cloudomgevingen. Vxlan wordt in eerste instantie gekoppeld aan de Cisco Nexus 1000V oplossingen. 

Cisco en VMware hebben ook verbeteringen aangekondigd aan diverse desktop-, virtualisatie- en cloudinfrastructuuroplossingen die de schaalbaarheid, beveiliging en prestaties op een hoger niveau brengen. Zo voldoet de Cisco Unified Computing System (UCS) aan de VMware VMmark 2.1 benchmark. De Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI), Cisco Cius en Cisco Virtualization Experience Clients (VXC) 2100 en 2200 endpoints zijn nu ook geschikt voor VMware View 5.  VMware View with WebEx Connect 7 steunt Click-To-Call-communicatie tussen gebruikers die WebEx Connect op hun VMware View virtuele desktops heben staan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4141310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×