Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

APC levert nieuwe generatie Rack PDU's

 

APC by Schneider Electric introduceert de Next Generation Switched Rack PDU's. Deze bieden de mogelijkheid om het energieverbruik van individuele apparaten te meten. Met deze Metering-by-Outlet-functie krijgen ict-beheerders de mogelijkheid om precies vast te stellen hoeveel energie ieder afzonderlijk onderdeel binnen het datacenter verbruikt.

De nieuwe generatie Switched Rack PDU met Metering-by-Outlet biedt ict-beheerders een aantal functies. Ten eerste meten van de energie die door een individuele pdu wordt geleverd. Dit geeft ict'ers een gedetailleerd overzicht van de energie zoals deze wordt doorgegeven door individuele pdu's. Dit kan worden weergegeven als trend, waardoor het mogelijk wordt om de capaciteit nauwkeuriger te plannen.

Ten tweedebeschikt de pdu over een functie voor het efficiënt aanpassen van de energietoevoer naar apparatuur. De Rack PDU beschikt over software waarmee het energieverbruik van ieder individueel component in een overzicht wordt geplaatst. Ook genereert de software uitgebreide logbestanden die informatie bevatten voor toekomstige uitbreidingen of reorganisaties.

Ten derde biedt het beheer van afstand voor individuele units. Ict-beheerders hebben controle over individuele pdu's. Hij of zij kan de eenheid aan en uit zetten, bijvoorbeeld voor energie-recycling, reboot van vastgelopen apparatuur of het voorkomen van ongeautoriseerd gebruik van losse systemen. Verder kunnen ze de volgorde waarop eenheden worden opgestart of uitgezet bepalen, zodat overbelasting van circuits wordt voorkomen. Daarnaast biedt de Next Generation Switched Rack PDU-productlijn dezelfde functies die reeds aanwezig zijn bij de AP8000-serie Rack PDU's.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4097326). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×