Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HD Cable Management systeem van R&M

 

R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, introduceert een high density oplossing voor kabelmanagement in de patchkasten van datacenters en andere computerruimtes. Het doel ervan is een grote hoeveelheid kabels eenvoudiger te kunnen patchen en effectief te ondersteunen. Het R&M 'HD Cable Management' systeem neemt vooral minder ruimte in beslag dan andere tot nu toe gebruikte oplossingen voor kabelmanagement.

De R&M HD Cable Management oplossing bestaat uit compacte kunststof goten die zowel verticaal als horizontaal in standaard patchkasten te monteren zijn. Dit nieuwe systeem onderscheidt zich van alternatieven door het gemak waarmee alle kabels erin gelegd en uitgehaald kunnen worden. De goten hebben een drievoudige indeling en bieden tevens ruimte voor extra kabellengte naar de aansluitingen. Alle kabels worden beschermd achter een scharnierend deksel, dat eenvoudig zonder gereedschap te openen of tijdelijk te verwijderen is, om de beheerder eenvoudig toegang te geven tot de kabelbundels. Verder waarborgt het ontwerp de benodigde minimale buigstralen en Velcro tape de trekontlasting.

Het nieuwe HD Cable Management systeem maakt deel uit van R&M's modulaire assortiment voor 19-inch patchkasten. Dat bestaat uit een variëteit aan producten voor een brede reeks netwerktoepassingen, bekabelingkeuzes en de benodigde luchtbehandeling en koeling. Zoals goten voor zeshonderd en achthonderd millimeter brede racks, extra stevige maar toch lichtgewicht goten voor zware belastingen, stalen en geperforeerde platen en glazen deuren. Het geheel is zowel te combineren met passieve patchpanelen voor kabeldistributie, als met panelen voor server- en opslagapparatuur. In gewone computerruimtes, datacenters voor snelle netwerken, telecommunicatiecentra, kantoren, scholen en zorginstellingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4018984). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×