Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Schneider Electric introduceert StruxureWare

 

Datacenter

Schneider Electric introduceert StruxureWare for Data Centers. De nieuwe oplossing vereenvoudigt volgens de leverancier het datacenterbeheer door de tools van Data Center Infrastructure Management (DCIM) en Data Center Facility Management (DCFM) bij elkaar te voegen tot een geïntegreerd pakket.

Met StruxureWare for Data Centers is het mogelijk om tal van functies te benaderen vanuit één omgeving. Denk hierbij aan het verzamelen van gegevens, het monitoren en het automatiseren van processen, en het plannen en implementeren van bedrijfskritische systemen. Facetten als ict, energieverbruik, koeling en fysieke beveiliging zijn benaderbaar vanuit één omgeving. Dit helpt datacenters betrouwbaarder, efficiënter, productiever, veiliger en groener te maken. Dankzij StruxureWare for Data Centers kunnen rekencentra hun energiemanagement vereenvoudigen en hun energieverbruik optimaliseren. StruxureWare bestaat uit de Monitoring Suite en de Operations Suite.

De Monitoring Suite in StruxureWare for Data Centers biedt uitgebreide mogelijkheden voor het realtime visualiseren, rapporteren en het afgeven van waarschuwingen rond zowel de facilitaire systemen als de datacentersystemen. Hier vallen onder andere energievoorziening, koeling, beveiliging en ict-infrastructuur onder. De afzonderlijke onderdelen bestaan uit StruxureWare Central en StruxureWare Power/StruxureWare Cooling.

StruxureWare Operations is een DCIM-framework (Data Center Infrastructure Management) waarmee een schaalbare en fouttolerante beheeroplossing kan worden ingericht. Hiermee worden alle aspecten van datacenteromgevingen ondergebracht in een omgeving, van apparaat- en capaciteitsbeheer tot dashboards en integratie van smartphones. Het systeem biedt budgetberekeningen voor uitbreiding en consolidatie, en toont de eventuele impact op de bestaande omgeving.   

StruxureWare Central v6.3 en de StruxureWare Central Mobile Application voor iPhone en Blackberry zijn per direct beschikbaar. De overige componenten komen gedurende 2011 op de markt. Alle nieuwe producten en updates zijn compatibel met het bestaande InfraStruxure-portfolio voor beheersoftware.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4015197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×