Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IBM introduceert SmartCloud recoverydiensten

 

IBM introduceert nieuwe SmartCloud recoverydiensten die data beschermen in geval van een ramp. De nieuwe cloudoplossingen bevatten volgens IBM uitgebreide backup, archivering en recoverymogelijkheden.

IBM komt met nieuwe clouddiensten die klanten helpt data te beschermen, op te slaan en binnen minuten terug te halen in het geval van een ramp of falende it-omgeving. De nieuwe smart cloud resilience service helpt klanten hun data en applicaties beter te beschermen in een flexibele dataomgeving tegen bovendien lagere kosten, zo meent IBM. De diensten bestaan uit IBM SmartCloud Virtualized Server Recovery en IBM SmartCloud Archive. Deze zijn complementair aan IBM's bestaande SmartCloud Managed Backup dienst. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van IBM's Tivoli Storage Manager Suite for Unified Recovery (6.2) tool.

IBM SmartCloud is een nieuw cloudplatform dat bestaat uit hardware, software en diensten voor het uitrollen van private, publieke en hybride cloudsystemen. Cloud computing is een belangrijke groeimarkt voor IBM. Het bedrijf verwacht in 2015 met cloud computing ruim zeven miljard dollar omzet te halen. Klanten kunnen met het nieuwe cloudplatform IBM SmartCloud clouddiensten uitrollen die gebouwd zijn op vijf peilers. Dat zijn beveiliging, systeembeschikbaarheid, technologieplatformen, beheerondersteuning en betaling/facturering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4001978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×