Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco vernieuwt ASR 9000-router

 

Cisco kondigt uitbreidingen aan voor zijn ASR 9000 Series Aggregation Service Routers. Deze uitbreidingen zorgen volgens de netwerkleverancier voor verbeterde capaciteiten aan de rand van het internet. Voor de breedbandcommunicatie- en entertainmentindustrie betekent dit meer mogelijkheden dankzij nieuwe netwerktechnolgie, aldus Cisco.

Cisco breidt de ASR 9000-serie uit met de nieuwe ASR 9922-router, met high-density 10G- en 100G-interfaces voor de rand van het netwerk en met de Cisco ASR 9000v voor de network aggregation layer. Samen met de ASR 91010 en ASR 9006 routers helpen deze toevoegingen bij het creëren van één systeem voor hogesnelheidsconnectiviteit richting organisaties en consumenten, voor nieuwe mobiele, video- en clouddiensten.

Cisco kondigt verder nV (network virtualization)-technologie aan, dat de edge, aggregation en access layers van het netwerk combineert in één enkel ASR 9000-systeem. Dit zorgt voor meer eenvoud, een hogere netwerkcapaciteit en een versnelling van IPv6-diensten, aldus de netwerkleverancier: De Cisco Integrated Service Module (ISM) vormt in combinatie met nV-technologie een oplossing voor de uitrol van IPv6 diensten naar duizenden apparaten. Cisco Videoscape-technologie wordt in de ISM ondersteund voor het bufferen, streamen en monitoren van internetvideo.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3989909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×