Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP komt met 'Plug & Print'-laserprinters

 

HP heeft zijn LaserJet Pro-lijn uitgebreid met laserprinters met 'Plug & Print'-technologie. Met HP Smart Install kunnen gebruikers binnen twee minuten printen door hun computer via usb-kabel te verbinden. Een installatie-cd is niet meer nodig. Ook introduceert HP de Scanjet Professional 1000, de eerste HP-scanner voor gebruik onderweg.

Vooralsnog heeft HP drie printers in de LaserJet Pro-lijn uitgevoerd met de 'Plug&Print'-technologie ofwel Smart Install. Het gaat hierbij om de HP LaserJet Pro P1100 - volgens HP een van 's werelds meest energiezuinige laserprinters -, de HP LaserJet Pro M1130/M1210 multifunctionals en de HP LaserJet Pro P1566/P1606dn

De LaserJet Pro-serie beschikt over HP's Auto-On en Auto-Off technologie die reageert op activiteit. Hiermee besparen gebruikers meer dan 70 procent op energiekosten ten opzichte van eerdere modellen. Door HP LaserJet printcartridges met energiezuinige toners te gebruiken, kun je nog eens tot 35 procent energie besparen per pagina.

Naast de uitbreidingen op bestaande printermodellen de Pro-serie komt HP ook met nieuwe printers, te weten de HP Color LaserJet Professional CP5225 en CP4025 printerserie. De HP Color LaserJet CP5225 print documenten van allerlei formaten, van kaarten tot posters op A3 formaat.

Scanner voor mobiele professionals

De compacte HP Scanjet 1000 Professional weegt maar 0,64 kg waardoor professionals de scanner gemakkelijk mee kunnen nemen om op locatie te scannen. De scanner scant en slaat dubbelzijdige documenten van allerlei formaten en diktes op in verschillende bestandsformaten. Batterijen of AC-adapter zijn niet nodig door de usb-aansluiting.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3352794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×