Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GDS kondigt Green Data Center in-a-box aan

 

Green Data Systems introduceert een Green Data Center in-a-box (GDC in-a-box). Deze oplossing staat voor een modulair datacenter, gehuisvest in speciaal hiervoor gemodificeerde 20- en 40-voet zeecontainers. GDS volgt daarmee Sun Microsystems, dat al eerder dit concept introduceerde.

Green Data Systems (GDS) brengt tevens een aantal nieuwe GDS Service Suites op de markt, onder andere voor de uitrol op en preparatie van de locatie, installatie en test als ook de volledige integratie van de GDS in-a-box oplossing in de bestaande it-infrastructuur.

GDC in-a-box biedt een high-density, energie-efficiënt en snel inzetbare oplossing voor de expansie van (mobiele-)datacenters. Er zijn vier basistypes: twee soorten 20 en 40 inch containers, met in- of externe generator. De oplossingen zijn milieuvriendelijk en duurzaam en kunnen aan de klantwens worden aangepast met koeling, beveiliging, ups en it-technologie. Er kunnen maximaal veertien racks geplaatst worden met een maximale it-belasting tot 90 kW.

Wessel Graatsma, ceo van Green Data Systems: "GDC in-a-Box is een slimme oplossing voor snelle, eenvoudige implementatie van high-density computing. Het stelt klanten in staat om de groeiende it-eisen vrijwel onmiddellijk op te lossen. Daarnaast kunnen zij kostenbesparingen behalen in vergelijking met het bouwen van een nieuw traditioneel datacenter. GDC in-a-box kan verzonden worden naar locaties in heel Europa."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3350315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.